Skoči na glavni sadržaj
znr.zirs_veleri

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u  Zagrebu će se 24. travnja 2024. održati radionica „Ozljede na radu: koji su razlozi priznavanja ili nepriznavanja?“. Na osnovi prijave za sudjelovanje na 24. nacionalnoj konferenciji „Sigurnost i zdravlje - temeljno načelo i pravo na radu"„ dodijeljeni voucher organizatora omogućava sudjelovanje na radionicama i forumu bez dodatnog plaćanja kotizacije.

Radionice, forum i konferencija  namijenjeni su  poslodavcima i njihovim ovlaštenicima za zaštitu na radu, stručnjacima za zaštitu na radu, rukovoditeljima organizacijskih jedinica za upravljanje ljudskim resursima odnosno pravnih službi, povjerenicima radnika za zaštitu na radu, sindikalnim povjerenicima, predstavnicima radničkih vijeća, zdravstvenim djelatnicima i drugim zainteresiranima. 

Pravovremena prijava za EDUpaket „5 u 1“ pruža sudionicima mogućnost uz jednu ulaznicu sudjelovanje u 5 zanimljivih programa detaljnije opisanih u privitku (pozivnica).

Više informacija o programu konferencije i radionicama u 2024. godini, kao i prijavi za sudjelovanje dostupno je na poveznici https://skup-znr.zirs.hr/

Datoteke / privitci
Document
pozivnica.pdf (162.13 KB)