Stručni naziv: Stručni specijalist inženjer vinarstva
Trajanje: dvogodišnji studij (4 semestra)
ECTS: 120
Razina po HKO: 7.st
Odjel: Poljoprivredni
Pročelnik odjela: dr. sc. Mario Staver, prof.v.š u trajnom zvanju
E-mail: mario.staver@veleri.hr
Mjesto izvođenja studija: Poreč
Na ovom diplomskom studiju nadopunit ćeš svoja stručna znanja o specifičnim tehnološkim postupcima u proizvodnji grožđa i vina. Kroz atraktivna predavanja steći ćeš dodatna teorijska znanja, kroz laboratorijske vježbe upoznat ćeš nove analitičke metode, a kroz praktični rad steći ćeš dodatno iskustvo i neophodno samopouzdanje, za ovo tehnološki zahtjevno ali istovremeno i vrlo kreativno zanimanje.
Za upis preko sustava NISpDS, koji se nalazi na mrežnoj stranici www.studij.hr, mogu se prijaviti osobe koje su završile istovrsni preddiplomski studij u minimalno trogodišnjem trajanju i stekli 180 ECTS bodova.
Za upis preko razredbenog postupka Veleučilišta kandidati se prijavljuju direktno na Veleučilište uz uvjet da su završili istovrsni dodiplomski (predbolonjski) studij u minimalno trogodišnjem trajanju i stekli 180 ECTS bodova.
POGLEDAJ VIŠE INFORMACIJA O UVJETIMA UPISA
Za sve informacije o upisima molimo vas obratite se na evidencija@veleri.hr ili na telefon 051 677 211