Skoči na glavni sadržaj

Erste&Steiermärkische Bank d.d., Advisory blagajnik

Veleučilište u Rijeci upisala sam 2012./2013. godine s željom novog znanja, budući da sam prethodno učila o ekonomiji. Svidjela mi se ideja studija koji obuhvaća informatiku i ekonomiju.

Najupečatljivije što mi je s Veleri ostalo jesu kolege s kojima se i danas družim, te znanja koja sam stekla od određenih predmeta kao što su bili: programiranje, modeliranje i baze podataka. U sjećanju su mi najviše ostali projekti koje smo morali odrađivati tjednima s specijalističkog studija. Najdraži projekt koji mi je ujedno i ostao u najvećem sjećanju je izrada aplikacije za prijavu prisustva prilikom dolaska i odlaska s posla.

Trenutno sam ostvarila dio svog cilja u zaposlenju, ali ne želim stati na tome. Ostvarila sam želju da radim u poduzeću u kojem sam htjela raditi još od srednje škole. Uz fakultetsko znanje dodatno se educiram u slobodno vrijeme kako bi mogla napredovati u sadašnjem zaposlenju ili u struci.

Prilikom razgovora za posao, kao i kasnije u radu koristila su mi znanja i vještina koje sam stekla tijekom studiranja kao što su izlaganja na raznim kolegijima, brzina učenja, rad u raznim aplikacijama, pružanje pomoći oko tehničkih problema i sl. Stekla sam lijepo iskustvo, mnogo prijatelja, a prije svega usvojila znanja koja su doprinijela ostvarenju vlastitih ciljeva.

stručna spec. poslovnih inform. sustava