Skoči na glavni sadržaj

Business Development Director @ Pernod Ricard Croatia d.o.o.

Veleučilište u Rijeci upisao sam 2007. godine nakon što sam dobio zaposlenje u Pernod Ricard Croatia d.o.o. Ista je dio multinacionalne kompanije Pernod Ricard Group koja zapošljava 19.000 ljudi, te je prisutna na svim kontinentima, a bavi se proizvodnjom i distribucijom alkoholnih pića, šampanjaca i vina.

S obzirom da su moji tadašnji poslovni zadatci bili komercijalne i marketinške prirode, upis na smjer Poduzetništva pri Veleučilištu Rijeka činio mi se kao logičan, a kasnije se pokazalo i svrsishodan odabir. Nakon završene tri godine stručnog studija odmah sam nastavio i upisao specijalistički studij kojeg uspješno završavam 2013. godine na temu: „Analiza portfolija Pernod Ricard brandova u Hrvatskoj“ uz mentorstvo mr. sc. Ede Ribarić. Diplomski rad kasnije sam prezentirao Upravi Pernod Ricard-a i dobio godišnju nagradu kompanije za dostignuća u regionalnom vođenju poslova kompanije.

Pohađajući stručni i specijalistički studij stekao sam ne samo potrebna teorijska, već i praktična  znanja, s obzirom da smo u sklopu nastave obišli i nekoliko uspješnih lokalnih tvrtki, te se upoznali sa njihovim poslovnim procesima, poslovnim planovima, organizacijom, financijskim izazovima itd. Osim kvalitetnog nastavnog sadržaja koje mi je pružilo VELERI, svakako moram naglasiti stručno i kredibilno predavačko društvo profesora koji su nam stečena znanja i dugogodišnje znanstveno ili radno iskustvo prenosili na zanimljiv i upečatljiv način.

Studirajući proveo sam zaista kvalitetno i zanimljivo vrijeme s ljudima koji su imali ista polja obrazovnih interesa, uspio steći i nekoliko prijatelja za život, a s nekolicinom sam u dugogodišnjim uspješnim poslovnim partnerstvima.

Svim srcem preporučujem studiranje na VELERI.

stručni specijalist poduzetništva