Skoči na glavni sadržaj

Autoklub Rijeka i Hrvatski autoklub (HAK) u suradnji s Veleučilištem u Rijeci organiziraju preventivno edukativnu akciju pod nazivom „KLIK“

Autoklub Rijeka i Hrvatski autoklub (HAK) u suradnji s Veleučilištem u Rijeci organizira preventivno edukativnu akciju pod nazivom „KLIK“ – sigurnosni pojas – navika odgovornog ponašanja u prometu.

Cilj programa je potaknuti svijest korisnika da su sigurnosni pojasevi najznačajniji dio sigurnosne opreme za zaštitu vozača i putnika u vozilu.

Kroz jedan nastavni sat interaktivnog predavanja studentima će se obrazložiti teoretski aspekti i dokazi o neophodnosti korištenja sigurnosnog pojasa u vožnji. Pored teorijskog dijela instruktori na simulatoru prevrtanja održat će prezentaciju o posljedicama prometnih nesreća u kontroliranim uvjetima - prevrtanje vozila.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti i djelatnici Veleučilišta na predavanja i prezentaciju koje će se održati u četvrtak 16. 11. 2023.

Predavanje će se održati u 13.00 h u dvorani 401, nakon čega će se održati prezentacije na platou srednje škole iza zgrade Veleučilišta.

Slika
Slika
Slika
Slika