Skoči na glavni sadržaj

Dani karijera protekli su u brojnim događanjima. Gostujuće predavanje održala je tvrtka Amazon Web Services (u privitku pogledajte njihovu prezentaciju), čiji tim je došao iz Njemačke i s kojom Veleučilište u Rijeci ima sklopljen ugovor o suradnji iz travnja ove godine. Uz AWS gostujuće predavanje povodom Dana karijera održao je i Filip Pravica iz tvrtke Curriqla s izuzetno zanimljivom temom "Kako osigurati bolju ponudu u razgovoru za posao?", Bojan Ivanetić, direktor tvrtke Levantada s temama vezanima uz (S)OPG-ove te Matija Pilepić iz tvrtke iOLAP s temom "Big data analytics in practice". Gostujućim predavanjima prisustvovao je veliki broj studenata Veleučilišta sa svih studijskih odjela.

Posebno događanje, Sajam karijera, održalo se 6. prosinca i okupilo je poslodavce iz različitih sektora. Na Sajmu karijera svoje poslovanje, mogućnosti zapošljavanja i prakse predstavili su Adriatic Gate Container Terminal, Alarm automatika, Amazon Web Services (AWS), Arriva, CAME Adriatic, Centar za kombinirani transport Zagreb (CKTZ), Curriqla, Danieli Systec, Erste&Steiermärkische Bank d. d. (Erste Bank Croatia), HEP, INC, iOLAP, Maersk, Poljoprivredna zadruga Dolčina, Riječka razvojna agencija Porin, STORM Grupa: Rinels i Proaxis, Signalinea i Valamar Riviera.

Kao predstavnike pojedinih tvrtki susreli smo i naše alumne, a ugostili smo i srednjoškolce iz Željezničke tehničke škole Moravice te Prirodnoslovne i grafičke škole Rijeka, koji su se upoznali s našim studijskim programima, laboratorijima, dvoranama i ostalim prostorima te su sudjelovali na Sajmu karijera.

Dane karijera posebno je uljepšao i humanitarni Advent u organizaciji Studentskog zbora i Studentskih organizacija Veleučilišta u Rijeci, koji traje do kraja ovog tjedna.

Hvala svima na sudjelovanju!!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Datoteke / privitci
Document