Skoči na glavni sadržaj

Otvorenjem izložbe fotografija studenta Davorina Jurkovića 12. svibnja 2022. godine Veleučilište u Rijeci započelo je proslavu svojeg 24. rođendana Veleučilišta u Rijeci.

To je bila prilika da Veleučilište u Rijeci i Centar karijera pokrenu i potaknu kreativnost naših studenata i omoguće im da u prostoru Veleučilišta izlože svoje autorske radove. S ovim ciljem svoje je fotografije izložio student specijalističkog diplomskog stručnog studija Željeznički promet Davorin Jurković, a kroz naredno razdoblje poticat će se sve studente Veleučilišta da slijede ovaj primjer i na taj način svoje radove podijele i s ostalim studentima i zaposlenicima.

Izložba fotografija Davorina Jurovića razveselila je mnogobrojne studente i zaposlenike Veleučilišta, a izložbu su razgledali i gosti te zainteresirana javnost. Vesele lijepe riječi u knjizi dojmova, a neke od njih kažu sljedeće: "Izložba nam se veoma svidjela. Pokazuje raznolikosti i ljepotu prirode. Ova izložba nas je potaknula na boravak u prirodi. Studentice 2. godine preddiplomskog stručnog studija Poduzetništvo".

Hvala Davorin Jurović što su tvoje fotografije uljepšavale prostor Veleučilišta i donijele radost svima nama na Veleučilištu.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika