Skoči na glavni sadržaj

U okviru programa mobilnosti Erasmus+ u razdoblju od 12. do 13. 12. 2022. nastavnik Veleučilišta u Rijeci, doc. dr. sc. Ozren Rafajac, v. pred., gostovao je na Fakultetu za informacijske studije (FIS) u Novom mestu (Slovenija), gdje je za studente održao dvodnevnu radionicu na temu "Copywriting". Radionica se istovremeno održavala u učionici i online, na engleskom jeziku, a radeći u timovima, studenti FIS-a su razvijali vještine oblikovanja i prodajnih tekstova i sadržaja kreirajući vrijednosne prijedloge, pozive na akciju, humoristične metafore i skice uslužnih web stranica.

Polaznici su pokazali visoku razinu motivacije i zadovoljstva održanom radionicom, te su nositeljici kolegija, izv. prof. dr. sc. Katarini Rojko, predložili da se unutar njihovog kurikuluma formira novi kolegij koji bi studente poučavao kreiranju web usluga i unapređenju online prodaje.

Mobilnost doc. dr. sc. Rafajca nastavak je uspješne višegodišnje suradnje Veleučilišta u Rijeci i Fakulteta za informacijske studije u Novom mestu u okviru i izvan programa mobilnosti Erasmus+. Radujemo se nastavku suradnje!


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Erasmus+