Skoči na glavni sadržaj

U okviru programa mobilnosti u zimskom semestru ak. god. 2022./2023. na Veleučilištu u Rijeci na studijskom boravku su studentica iz Španjolske (Universidad Complutense de Madrid, CES Cardenal Cisneros; program Erasmus+) na preddiplomskom stručnom studiju Poduzetništvo te studenti iz Srbije Marko Jovac i Isidora Milićević (Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad; CEEPUS mreža Interdisciplinary approach for enhancing knowledge in supply chain analytics - SCAN) na studiju Prometa.

''Welcome day'' za strane studente održan je 4. listopada 2022. te im je uz prigodan paket dobrodošlice uručen i informativni materijal s osnovnim podacima o studiranju na Veleučilištu u Rijeci. Studente su pozdravili i poželjeli im dobrodošlicu prodekanica za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci, dr. sc. Eda Ribarić Čučković, povjerenice za međunarodnu suradnju na Poslovnom odjelu i odjelu Sigurnost na radu dr. sc. Anita Stilin i Erika Gržin, Erasmus+ koordinatorica Marijana Jakopič Ganić, Martina Sudac te student buddy Veleučilišta u Rijeci.

Dana 26. listopada 2022. organiziran je ''Coffee day'' za dolazne studente i gostujućeg predavača dr. sc. Roberta Kuchára s partnerske institucije Institute of Technology and Business in České Budějovice. Na neformalnom i opuštenom druženju s prodekanicom za međunarodnu suradnju, Erasmus koordinatoricom, povjerenicama za međunarodnu suradnju na Poslovnom odjelu i odjelu Sigurnost na radu te nastavnikom dr. sc. Davorom Širolom studenti su podijelili svoja stečena iskustva mobilnosti i pozitivne dojmove o studiranju na Veleučilištu u Rijeci. Ujedno su s dr. sc. Robertom Kuchárom razmijenjene informacije o načinu organizacije i izvođenja nastave na dvjema institucijama, studijskim programima i specifičnostima ustanova. 

Vjerujemo da će boravak na Veleučilištu u Rijeci svim našim dolaznim studentima i predavačima i ubuduće biti pozitivno i dragocjeno iskustvo!


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Oznake / Tags
Slika
Slika
Slika