Skoči na glavni sadržaj
ERASMUS + ISKUSTVO Beja Portugal

Mi smo studenti Specijalističkog diplomskog stručnog studija sigurnosti na radu, te smo cijeli treći semestar proveli u simaptičnom mjestu Beja, Portugal. 
Beja je jedan mali grad koji je ubrzo postao naš dom. Okruženi divnim ljudima, hranom i dobrom atmosferom lako je zaljubiti se u ovu divnu državu!

Studirali smo na fakultetu Instituto Politécnico de Beja, gdje su profesori veoma prijateljski nastrojeni. Fakultet je primamljiv već samim svojim vanjskim izgledom i veličinom, a ponajviše svojim sadržajem i divnim profesorima koji tamo šire znanje. Pružili su nam priliku upoznavanja sa stanjem sigurnosti na radu u Portugalu tako što smo također uz teoretski dio (predavanja) često posjećivali labaratorij koji je u potpunosti opremljen svim potrebnim uređajima, te smo odradili i kraću praksu u tvornicama. 
Svaki slobodan trenutak smo kvalitetno iskoristili i možemo ponosno reći da smo obišli Portugal uzduž i poprijeko, te najpoznatije veće gradove Španjolske. 

Živjeli smo u studentskom domu sa studentima iz svih krajeva Europe pa čak i Brazila. Stekli smo prijatelje za cijeli život. Postali smo jedna mala „multikulti“ obitelj . 
Teško je pet mjeseci savršenog iskustva opisati u par rečenica, stoga želimo SVIMA preporučiti ovo nezaboravno, ludo, poučno i šaroliko iskustvo. Proširite svoje vidike i krenite u avanturu! 

Melani Masatović
Thomas Vidakušić
Daniel Matanić

 

Oznake / Tags
Slika
Slika
Slika
Slika