Skoči na glavni sadržaj
Erasmus iskustvo Polytechnic Institute of Beja - Mirna Geček

"Od početka studija znala sam da želim ići na Erasmus. Odlučila sam se to napraviti na trećoj godini preddiplomskog studija poduzetništva. Mogu reći kako mi je to bila jedna od najboljih odluka, iako sam tamo bila u periodu Covida-19.

Bila sam u gradiću koji se zove Beja u srcu Alentejo regije. Institute Politécnico de Beja pružio nam je svima divnu dobrodošlicu i svi profesori su bili divni i susretljivi te puni razumijevanja. 

Početak Erasmusa je bio predivan, prvih 2 tjedna sam uspjela otići u Evoru i posjetiti Lisabon. Nisam niti slutila kako ću za par mjeseci u tom istom Lisabonu provesti zadnjih mjesec dana mog putovanja.

Mojih dvoje prijatelja iz Hrvatske i ja odlučili smo ostati u Portugalu bez obzira na novonastalu situaciju. Na kraju smo obišli neka od najljepših mjesta kao što su Cabo de Roca,Sintra, Coimbra i mnoga druga. 

Bilo je to nezaboravnih nekoliko mjeseci. Preporučila bih to svima koji razmišljaju otići. Nemojte niti trenutka razmišljati, prijavite se i odite. Samo vam je nebo granica smiley"

Mirna Geček 

 

 

 

 

 

Oznake / Tags
Slika
Slika
Slika