Skoči na glavni sadržaj

U sklopu programa Erasmus+, pet članova stručnih službi imalo je priliku posjetiti partnersku visokoškolsku instituciju Polytechnic Institute of Beja u Portugalu od 18. do 22. ožujka 2024. Svrha njihovog boravka bila je usmjerenja na razmjenu iskustava u područjima: računovodstva, nastavnih aktivnosti, planiranja nabave, organizacije dokumentacije te pravnih aspekata, s fokusom na svakodnevne administrativne izazove.

“Posjet instituciji bi je iznimno koristan i zanimljiv. Domaćini su nas detaljno upoznali s načinom poslovanja njihove institucije te nam pružili obilje informacija o njihovim stručnim službama. Tijekom posjeta, razmijenili smo poslovna iskustva i stekli uvid u organizaciju i funkcioniranje njihove institucije. Razmjena znanja i iskustava obogatila je naše profesionalno razumijevanje.”

“Domaćini su se također trudili upoznati nas s njihovom kulturnom i povijesnom baštinom te su nam pružili uvid u suvremene društvene trendove u njihovom okruženju. Cijelo iskustvo bilo je inspirativno i značajno, pružajući nam dublji uvid u raznolikost portugalske kulture te potičući razmjenu ideja i perspektiva između naših institucija.”

                                                                                                                                                                                                  - Dijana Đ., Đurđica P. K., Jasna V., Tatjana P., Martina B. 

Slika
Slika
Slika