Skoči na glavni sadržaj

U razdoblju od 12. do 16. 6. 2023. Veleučilište u Rijeci su u okviru Erasmus+ programa mobilnosti posjetili dr. sc. Sandra Kasalica, prof. struč. stud. i Milan Milosavljević, asistent s Visoke željezničke škole Akademije tehničko-umjetničkih strukovnih studija Beograd, Srbija.

Goste s Visoke željezničke škole ATUSS dočekali su dekan Veleučilišta u Rijeci, dr. sc. tech. Saša Hirnig, prof. struč. stud., prodekanica za međunarodnu suradnju dr. sc. socio. Eda Ribarić Čučković, prof. struč. stud., prodekanica za nastavu dr. sc. socio. Ljerka Tomljenović, prof. struč. stud. i pročelnik Prometnog odjela, dr. sc. tech. Ivica Barišić, prof. struč. stud. Nakon obilaska zgrade Veleučilišta nastavljeno je ugodno druženje, pri čemu su dotaknute mnoge teme vezane uz specifičnosti i funkcioniranje dviju ustanova, poput načina organizacije i izvođenja nastave, studijskih programa, suradnje s gospodarstvom, a ujedno su razmatrane i mogućnosti razvoja daljnje suradnje između dvije institucije. Gostima je predstavljen i prigodno uručen znanstveno-stručni časopis Zbornik Veleučilišta u Rijeci – Journal of the Polytechnic of Rijeka uz poziv za prijavu radova za idući broj.

U srijedu, 14. lipnja 2023. pročelnica Odjela sigurnosti na radu Erika Gržin i prodekanica za međunarodnu suradnju dr. sc. Eda Ribarić Čučković su s dr. sc. Sandrom Kasalica i Milanom Milosavljevićem posjetili Adriatic Gate Container Terminal gdje su uz stručno vodstvo gđe Ivane Forenbaher obišli kontejnerski terminal te se upoznali s procesima i načinom funkcioniranja terminala.

Zahvaljujemo  dr. sc. Sandri Kasalica i Milanu Milosavljeviću na posjetu i ugodnom druženju te se radujemo nastavku suradnje.


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Slika
Slika
Slika