Skoči na glavni sadržaj

Maja Medić, voditeljica međusveučilišne suradnje Sveučilišta u Mostaru gostovala je na Veleučilištu u Rijeci u svrhu stručnog usavršavanja u okviru programa Erasmus+ u razdoblju od 21. - 25. 5. 2021. godine.

Gošću su dočekale prodekanica za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci, dr. sc. Eda Ribarić Čučković i Erasmus koordinatorica, Marijana Jakopič Ganić koja je gospođu Medić upoznala s aktivnostima Ureda za međunarodnu suradnju i bila joj domaćin tijekom razdoblja mobilnosti. Tom prilikom su razmijenjena iskustva o provedbi programa međunarodne mobilnosti Erasmus+ te se razgovaralo o načinima promocije programa Erasmus+ i unaprjeđenju informiranja studenata o mogućnostima sudjelovanja u programu mobilnosti.

U okviru stručnog usavršavanja gošće s partnerske institucije naglasak je bio na području pripreme i provedbe programa individualne mobilnosti studenata i osoblja u okviru programa Erasmus+, s osvrtom na prilagodbe uslijed pandemije COVID-19.

Nakon ugodnog i korisnog druženja, zaključeno je da će se obostrano uložiti dodatni napori u poticanje i promociju mobilnosti između dvije institucije. Pritom je gošća istaknula kako će svoja pozitivna iskustva s mobilnosti na Veleučilištu u Rijeci podijeliti s kolegama na matičnoj instituciji, a ujedno je uputila poziv zaposlenicima Veleučilišta u Rijeci za posjet Sveučilištu u Mostaru,

Radujemo se dolaznim i odlaznim mobilnostima u sklopu Erasmus+ KA107 projekta.

 

Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci

Oznake / Tags
Slika