Skoči na glavni sadržaj
International Days

Sveučilište Powislanski u Kwidzynu u suradnji s Erasmus+ partnerima među kojima je i Veleučilište u Rijeci organizator je virtualnog događanja ''International days'' koje će se održati od 17. - 19. 6. 2021. godine.

U okviru događanja raspravljat će se o brojnim zanimljivim temama kao što su:

  • internacionalizacija sveučilišta i partnerskih institucija
  • razmjena iskustava i implementacija programa Erasmus+
  • mogućnosti studiranja u inozemstvu
  • dobre prakse razvijene na visokim učilištima, uključujući i one tijekom pandemije...

Osim korisnih informacija o programu mobilnosti, sudionici događanja imat će priliku upoznati se sa Sveučilištem u Kwidzynu i njegovim partnerskim institucijama, a pritom će se predstaviti i naše Veleučilište.

Također, Veleučilište u Rijeci će na događanju sudjelovati i u okviru teme ''Support of foreign students by universities, also during the pandemic'' koju će moderirati Erasmus koordinatorica Veleučilišta u Rijeci uz sudjelovanje naših dolaznih i odlaznih Erasmus studenata. Program događanja dostupan je OVDJE.

Pozivamo Vas da nam se pridružite!

Na događanju možete sudjelovati kao slušatelj i kao aktivni sudionik / govornik, i to prezentiranjem multimedijskih sadržaja ili sudjelovanjem u raspravi s ostalim sudionicima.  Poveznica za registraciju (kao govornik ili slušatelj): https://psw.kwidzyn.edu.pl/registration-to-participate-in-the-international-days-21


Poveznica za praćenje događanja preko FB-a: International Days | Facebook

Poveznice na live-stream:


Otkrijte mogućnosti i prilike koje studentima nudi Erasmus+ program mobilnosti! Poslušajte iskustva drugih studenata sudionika Erasmus+ programa, među kojima i ona Erasmus studenata Veleučilišta u Rijeci.

Radujemo se druženju s Vama!

 

Vaš Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


 


Oznake / Tags
Datoteke / privitci
Document