Skoči na glavni sadržaj

U hotelu "Bonavia" u Rijeci 2. prosinca 2022. godine održana je godišnja edukacija službenika za zaštitu podataka u organizaciji Centra Feralis kao HR predstavnika u Europskoj federaciji službenika za zaštitu podataka (EFDPO) pod nazivom #DPOconference2022 na kojoj je jedan od gostujućih predavača bio i naš nastavnik doc. dr. sc. Bernard Vukelić. Naglasak ovog događanja bio je na radu službenika za zaštitu podataka i izazovima s kojima se službenici za zaštitu podataka redovno susreću u praksi, a predavanje našeg nastavnika pozitivno je popraćeno i u medijima.

"Posebni gosti ove konferencije bili su Zdravko Vukić, ravnatelj Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP) i Marko Filipović, gradonačelnik Grada Rijeke koji je ujedno i otvorio #DPOconference2022. Stručno predavanje održao je Bernard Vukelić, PhD, Assist i profesor s Veleučilišta u Rijeci koji je prisutne upoznao s phishingom i pri tome demonstrirao metodu koju tvrtke mogu koristiti kako bi provjerile osviještenost svojih zaposlenika i u skladu s time implementirale potrebne mjere."

SEEbiz


"Bernard Vukelić, PhD, Assist.Professor sa Veleučilišta u Rijeci održao je vrlo zanimljivo predavanje o učestalim phishing napadima, kao socijalnom inženjeringu, a posebnu pažnju sudionika je privukla prezentacija invoativnog i sofisticiranog softvera kojima tvrtke i organizacije mogu propusnost i ranjivost njihovih sustava u situacijama izloženosti takvim napadima."

Svijet sigurnosti

Studij
Stručni prijediplomski studij Informatika
Stručni diplomski studij Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima
Slika