Skoči na glavni sadržaj
Veleri_matura

Poštovane maturantice i maturanti,

uime Veleučilišta u Rijeci moram izraziti izuzetno zadovoljstvo i čast što ste se prijavili na naše studije na početku svog visokoškolskog obrazovanja. Uvjeren sam da će nastavno i nenastavno osoblje Veleučilišta u Rijeci svojom izvrsnosti, stručnosti i posvećenosti u potpunosti opravdati vaše povjerenje. 

U nastojanju usvajanja stručnih visokoobrazovnih znanja i vještina vaše vrijeme studiranja na našem Veleučilištu učinit ćemo ne samo korisnim, već kroz izvannastavne aktivnosti i ne manje važno, zabavnim i ugodnim.

Kako bismo već sada započeli našu suradnju i pomogli vam u pripremi za polaganje ispita državne mature, organizirali smo za vas pripreme za sljedeće predmete:

1. Matematika (44 sata, objedinjena A i B razina zbog gradiva na državnoj maturi), 

2. Hrvatski jezik (35 sati) i 

3. Engleski jezik (30 sati, objedinjena A i B razina). 

Za izvođenje priprema državne mature angažirali smo iskusne predavače koji su već bili angažirani i na Sveučilištu Algebra.

Pripreme su organizirane subotom ujutro i započinju 6. travnja 2024. godine na Veleučilištu u Rijeci, Vukovarska 58, Rijeka. 

Ako želite obaviti pripreme za državnu maturu na Veleučilištu u Rijeci molimo da se najkasnije do 3. travnja 2024. godine prijavite putem ove POVEZNICE kako biste dobili detaljne informacije o izvođenju programa (gradivo, satnica, dvorana). 

Cijene pripreme za polaganje državne mature iznose: Matematika 170 €, Hrvatski jezik 150 €, Engleski jezik 140 €.

Za sve polaznike koji upišu studij na Veleučilištu u Rijeci pripreme za državnu maturu su besplatne te će se našim budućim studentima izvršiti povrat uplaćenog iznosa.

Radujući se našoj budućoj suradnji srdačno vas pozdravljam i želim puno uspjeha na državnoj maturi.

 

S poštovanjem,

 

dekan Veleučilišta u Rijeci

mr. sc. Marino Golob, v. pred.