Skoči na glavni sadržaj

U ljetnom semestru ak. god. 2023./2024. na Veleučilištu u Rijeci na Poslovnom odjelu, na studijima poduzetništva i informatike, svoje Erasmus iskustvo stjecat će osam studenata s partnerskih institucija:

  • Polytechnic Institute of Braganca (Portugal)
  • University in Prague (Češka)
  • University of Sarajevo (BiH) 

Kako bi smo ih upoznali te im poželili dobrodošlicu, u utorak  5. ožujka 2024. održan je Welcome day upravo za njih. Studente su pozdravili i poželjeli im dobrodošlicu prodekan za međunarodnu suradnju, dr. sc. socio. Bernard Vukelić, prof. struč. stud, Erasmus+ koordinatorica Martina Sudac i predstavnici ESN-a

Našim dolaznim Erasmusovcima želimo ugodan boravak na Veleučilištu u Rijeci, uspješno studiranje i nezaboravne trenutke! Vjerujemo da će im ova Erasmus+ avantura omogućiti stjecanje novih prijateljstava, širenje vidika te da će predstavljati pozitivno i vrijedno životno iskustvo. 

Ujedno se nadamo i da će njihov boravak na Veleučilištu u Rijeci biti poticaj i našim studentima da iskoriste mogućnosti Erasmus+ programa i odvaže se otputovati na neku od partnerskih institucija kako bi tamo proveli dio svoga studija ili realizirali stručnu praksu u inozemstvu u okviru programa Erasmus+.

Oznake / Tags
Studij
Stručni prijediplomski studij Poduzetništvo
Stručni prijediplomski studij Informatika