Skoči na glavni sadržaj

Dana 6. listopada 2020. održan je dan dobrodošlice za studente koji su u sklopu Erasmus+ programa individualne mobilnosti upisali studij na Veleučilištu u Rijeci. Tom prilikom pozdravili smo trojicu studenata iz Portugala (Polytechnic Institute of Bragança), jednoga iz Češke Republike (Czech Technical University in Prague) i jednoga iz Poljske (University of Lodz, Faculty of Mathematics and Computer Science)

Studenti su upoznati sa zaposlenicima Ureda za međunarodnu suradnju i Erasmus+“student buddy“, Lorenom Crnković, a uručeni su im i paketi dobrodošlice. Osim informacija o boravku na našem Veleučilištu i obvezama koje ih čekaju, studenti su upoznati i s određenim znamenitostima i aktivnostima kojima se mogu baviti u Rijeci.

S obzirom na specifičnost trenutne situacije, a vodeći računa o njihovoj sigurnosti, studentima je uručen i info letak o epidemiološkim mjerama kojih se moraju pridržavati uslijed pandemije virusa Covid-19.

Unatoč svemu, nadamo se da će studenti steći mnoga lijepa iskustva i ponekog novog prijatelja tijekom svojeg boravka na Veleučilištu u Rijeci.

 

Služba za međunarodnu suradnju

Veleučilišta u Rijeci  

 

Slika
Slika