Skoči na glavni sadržaj

Na Danu karijera održanom 16. 5. 2023. godine predstavile su se tvrtke Alarm automatika, AsyncLabs, BrightDock, Came Adriatic, Curriqla, Danieli-Systec, Erste&Steiermärkische Bank, Grad Rijeka, HEP, HZZ Područna služba Rijeka i CISOK Rijeka, HŽ Cargo, Infobip, iOLAP, Kompare, Plavi tim član INA Grupe, Prospekt, Riječka razvojna agencija Porin, Zapovjedništvo za kibernetički prostor MORH-a, Rinels, Ventex, Werxe, ZIRS i Zračna luka Rijeka. Neke poslodavce predstavljali su veleučilišni alumni, što nas posebno veseli. Poslodavci su studentima predstavili svoje poslovanje te mogućnosti zapošljavanja, stručne prakse i pripravništva, a studenti su u neposrednom razgovoru s poslodavcima mogli dobiti odgovore na svoja pitanja.

Nakon održanog Dana karijera neke su nam se tvrtke javile i izrazile svoje zadovoljstvo organizacijom događanja te su istaknuli kako su u razgovoru sa studentima došli do nekih novih spoznaja i ideja kako im se bolje prilagoditi.

Uz sajam poslodavaca posebno predavanje o tvrtki Infobip i mogućnostima stručne prakse i zapošljavanja održale su Lea Tomić i Marija Bošković Devescovi iz Infobipa.

Uz njih, gospodin Željko Marković, dipl. oec., predstojnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Rijeka u svom je predavanju studentima približio mogućnosti koje im pruža ovaj Zavod. Također, potpisan je i sporazum o suradnji između Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Rijeka i Veleučilišta u Rijeci.

Nadamo se da su ova događanja u okviru još jednog Dana karijera na Veleučilištu u Rijeci bila korisna, kako za naše studente i alumne, tako i za poslovne subjekte, kojima se i ovim putem zahvaljujemo na sudjelovanju.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika