Skoči na glavni sadržaj

U utorak 5. 10. 2021. održan je Welcome day za dolazne Erasmus+ studente. U zimskom semestru ak. god. 2021./2022. na Veleučilištu u Rijeci svoje Erasmus iskustvo stjecat će petnaest studenata s partnerskih institucija iz Portugala (Polytechnic Institute of Bragança i Polytechnic Institute of Beja), Španjolske (Universidad Complutense de Madrid, CES Cardenal Cisneros), Italije (Universita degli Studi di Torino, Economia e Statistica “Cognetti de Martiis”) i Češke (Czech Technical University in Prague, Faculty of Transportation Sciences), i to na studijima Poduzetništvo, Informatika, Telematika i Promet.

Studente su pozdravili i poželjeli im dobrodošlicu prodekanica za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci, dr. sc. Eda Ribarić Čučković, povjerenici za međunarodnu suradnju na odjelima i studijima izvan odjela: dr. sc. Anita Stilin, dr. sc. Andrea Andrijašević i Mladen Marinac, mag. educ. philol. ang. et hist. te Erasmus+ koordinatorica Marijana Jakopič Ganić.

Nakon osnovnih informacija o epidemiološkim mjerama, studijskim obvezama te predstavljanja našega Veleučilišta i Rijeke, dobrodošlicu dolaznim studentima poželjela je i predstavnica ESN Rijeka te predstavila aktivnosti i događanja u organizaciji Erasmus studentske mreže uputivši im poziv da se priključe.

Studentima je uz paket dobrodošlice uručen i informativni materijal s osnovnim podacima o epidemiološkim mjerama, preporukama i studiranju na Veleučilištu u Rijeci.

Vjerujemo da će boravak na Veleučilištu u Rijeci svim našim dolaznim studentima biti pozitivno i dragocjeno iskustvo, a mi im želimo uspješno svladavanje obveza, stjecanje novih prijateljstava i pregršt lijepih trenutaka!

 

Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci

erasmus dayerasmus day 2