Skoči na glavni sadržaj

U organizaciji  ZIRS učilišta - ustanove za obrazovanje odraslih, znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“ i suorganizatora, Hrvatskog društva za medicinu rada – Ogranak Zagreb, održana je 23. tradicionalna godišnja nacionalna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu“, koja je na plenarnom dijelu okupila više od 400 sudionika, a na dvodnevnim radionicama njih više od 250.

Kao gosti na konferenciji bili su nazočni predstavnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Hrvatske, predstavnici Ministarstva rada i socijalne politike Republike Sjeverne Makedonije, dekani, prodekani i predstavnici obrazovnih ustanova u području sigurnosti i zaštite te predstavnici strukovnih udruga koje djeluju  u sigurnosti i zdravlju na radu.    

Konferencijom i pratećim sadržajima nastavljena je misija promicanja značaja cjeloživotnog učenja, unapređivanja  znanja, podizanja svijesti, razmjene informacija i dobre prakse s ciljem služenja potrebama svih sudionika koji su uključeni u sigurnost i zdravlje na radu.

Na ovogodišnjoj konferenciji nagradu za najbolji diplomski rad iz područja sigurnosti i zaštite na Veleučilištu u Rijeci dobila je naša alumna Anamarija Bilić.

Više o konferenciji možete pročitati na poveznici.

Studij
Stručni diplomski studij Sigurnost na radu
Stručni prijediplomski studij Sigurnost na radu