Skoči na glavni sadržaj
Kuchar - Erasmus+ Veleri

U okviru Erasmus+ programa mobilnosti Veleučilište u Rijeci je u razdoblju od 24. - 28. 10. 2022. godine posjetio dr. sc. Robert Kuchár s partnerske institucije Institute of Technology and Business in České Budějovice (Češka) s ciljem podučavanja te praćenja nastave i razmjene iskustava.

Dr. sc. Kuchár je za studente preddiplomskog stručnog studija Poduzetništvo i specijalističkog diplomskog stručnog studija Poduzetništvo održao zanimljiva i korisna predavanja predstavivši poslovanje poduzeća Rohlik, češke jednorog tvrtke. Predavanja su održana u okviru kolegija Poslovna analiza i kontrola kod nositeljice kolegija dr. sc. Ede Ribarić Čučković te u okviru kolegija Financiranje poduzeća kod dr. sc. Denisa Buterina. S ciljem osposobljavanja i razmjene iskustava dr. sc. Kuchar je sudjelovao i na nastavi iz kolegija Osnove poduzetničke ekonomije kod dr. sc. Davora Širole te se sastao s dr. sc. Natašom Zrilić.

Zahvaljujemo profesoru Kucháru na posjeti te se radujemo nastavku suradnje s partnerskom institucijom Institute of Technology and Business in České Budějovice!


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Slika
Slika