Skoči na glavni sadržaj

U okviru CEEPUS programa mobilnosti (freemover) Veleučilište u Rijeci je u razdoblju od 13. 5. - 4. 6. 2023. posjetio prof. dr. sc. Goran Topisirović s Poljoprivrednog fakulteta Sveučilišta u Beogradu (Srbija).

Profesor Topisirović je za studente stručnog prijediplomskog studija Održivi agroturizam u Rijeci te Poljoprivrednog odjela u Poreču (stručni prijediplomski stručni studiji Mediteranska poljoprivreda te Vinarstvo) održao niz vrlo zanimljivih i korisnih predavanja na temu precizne poljoprivrede, globalnih sustava navigacije, geoinformacijskih sustava te objekata i opreme u stočarstvu.

Predavanja na stručnom prijediplomskom studiju Održivi agroturizam održana su 17. 5. 2023. za studente druge godine studija u sklopu kolegija Zaštita bilja nositeljice dr. sc. Melite Zec Vojinović.

Dana 18. 5. 2023. održana su predavanja na Poljoprivrednom odjelu u Poreču za studente prve godine studija u sklopu kolegija Mehanizacija u vinogradarstvu i vinarstvu (Vinarstvo) te Strojevi u poljoprivredi (Mediteranska poljoprivreda) čiji je nositelj dr. sc. Kristijan Damijanić, v. pred.

Za studente druge godine stručnog prijediplomskog studija Vinarstvo prof. Topisirović održao je predavanja u sklopu kolegija Zaštita bilja nositeljice dr. sc. Ivane Dminić Rojnić, prof. struč. studija 25. 5. 2023.

Profesor Topisirović i lani je posjetio Veleučilište u Rijeci u svrhu održavanja nastave u okviru programa CEEPUS te nam je bilo iznimno zadovoljstvo ugostiti ga ponovno.

Zahvaljujemo profesoru na zanimljivim predavanjima i ugodnom druženju te se radujemo nastavku suradnje!


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


 

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika