Skoči na glavni sadržaj

U razdoblju od 15. – 19. 5. 2023. na Veleučilištu u Rijeci u okviru programa Erasmus+ (KA171 - suradnja s partnerskom zemljom Bosnom i Hercegovinom) boravio je doc. dr. sc. Adem Abdić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu.

Doc. dr. sc. Adem Abdić održao je u srijedu, 17. 5. 2023. zanimljivo i korisno predavanje na temu upravljanja financijskim rizicima studentima druge godine stručnog prijediplomskog studija Poduzetništvo u okviru kolegija Poslovni plan i analiza nositeljice dr. sc. Ede Ribarić Čučković, prof. struč. stud.

U četvrtak, 18. 5. 2023. doc. dr. sc. Abdić održao je predavanja studentima prve godine stručnog prijediplomskog studija Održivi agroturizam u okviru kolegija Ekonomika i analiza poslovanja agroturističkog gospodarstva nositelja mr. sc. Marina Goloba, v. pred. obuhvativši teme vezane uz ekonomiku agroturističkog gospodarstva.

Zahvaljujemo profesoru na zanimljivim predavanjima i ugodnom druženju, kao i na lijepim riječima. Radujemo se nastavku suradnje!


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


"Nakon povratka u Sarajevo još jednom koristim priliku da vam se svima skupa zahvalim na izuzetnoj profesionalnosti, odličnoj organizaciji i gostoprimstvu tokom perioda mog boravka kao gostujućeg profesora u vašoj instituciji. Vaša stručnost, kolegijalnost i ljubaznost su nadmašili sva moja očekivanja. Zahvaljujući vašem angažmanu, stekao sam vrijedna znanja i vještine koje će mi pomoći u daljnjem profesionalnom radu u oblasti mog interesovanja.

Posebno bih istaknuo vašu otvorenost za saradnju i vašu spremnost da podijelite svoje profesionalno iskustvo. Sretan sa da sam preko Erasmus+ programa stekao dragocjene kontakte i mogućnosti za daljnju međunarodnu saradnju i istraživanje."

doc. dr. sc. Adem Abdić, Ekonomski fakultet u Sarajevu


Slika
Slika
Slika
Slika