Skoči na glavni sadržaj

U zimskom semestru ak. god. 2023./2024. na Veleučilištu u Rijeci na Poslovnom odjelu, na studijima poduzetništva i informatike, svoje Erasmus iskustvo stjecat će pet studenata s partnerskih institucija:

  • University of Silesia in Katowice (Poljska),
  • University of Lodz (Poljska),
  • Universidad Complutense de Madrid (Španjolska),
  • University of Maribor (Slovenija) i
  • University of Sarajevo (BiH) 

 

Kako bi smo ih upoznali te im poželili dobrodošlicu, u utorak  3. listopada 2023. održan je Welcome day upravo za njih. Studente su pozdravili i poželjeli im dobrodošlicu Erasmus+ koordinatorica Martina Sudac i povjerenica za međunarodnu suradnju dr. sc. socio, Anita Stilin (za Poslovni odjel). 

Našim dolaznim Erasmusovcima želimo ugodan boravak na Veleučilištu u Rijeci, uspješno studiranje i nezaboravne trenutke! Vjerujemo da će im ova Erasmus+ avantura omogućiti stjecanje novih prijateljstava, širenje vidika te da će predstavljati pozitivno i vrijedno životno iskustvo. Ujedno se nadamo i da će njihov boravak na Veleučilištu u Rijeci biti poticaj i našim studentima da iskoriste mogućnosti Erasmus+ programa i odvaže se otputovati na neku od partnerskih institucija kako bi tamo proveli dio svoga studija ili realizirali stručnu praksu u inozemstvu u okviru programa Erasmus+.
 

Studij
Stručni diplomski studij Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima
Stručni prijediplomski studij Poduzetništvo
Stručni prijediplomski studij Informatika
Slika
Slika
Slika