Skoči na glavni sadržaj

U okviru nastavka uspješne suradnje u CEEPUS mreži CIII-SK-0044-15 - Applied Economics and Management na Veleučilištu u Rijeci u razdoblju od 31. 5. - 6. 6. 2021. gostovala je izv. prof. dr. sc. Slavica Mitrović Veljković s Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Katedre za proizvodne sisteme, organizaciju i menadžment. Izv. prof. dr. sc. Mitrović Veljković je u okviru kolegija ''Poslovna organizacija'' studentima druge godine preddiplomskog stručnog studija Telematika predavanja na temu principa modernog menadžmenta te menadžerskog donošenja odluka, a koja su obuhvatila temeljna načela i karakteristike menadžmenta, kao i značajke odlučivanja, specifičnosti procesa i metoda odlučivanja. Pritom su teme predstavljene kroz praktične primjere i zadatke.

Gostujuća predavačica ujedno je studentima predstavila svoju matičnu instituciju te uputila poziv da iskoriste mogućnosti sudjelovanja u međunarodnim programima mobilnosti i posjete Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Osim održanih predavanja, s izv. prof. dr. sc. Mitrović Veljković razgovarano je i o daljnjim oblicima suradnje između dvije institucije.

Slika
Slika
Slika
Slika