Skoči na glavni sadržaj
Tvrtka Rudan d.o.o. online predstavljanje

U organizaciji Centra karijera Veleučilišta u Rijeci i naših studija informatike i telematike, u srijedu, 15. 6. 2021. godine u online okruženju održano je predstavljanje tvrtke Rudan d.o.o. Studenti su tom prilikom saznali posebno zanimljive podatke o ovom iznimno uspješnom trgovačkom društvu te mogućnostima koje se za njih nude kroz sezonski posao i pripravništvo, ali i o mogućnostima nastavka karijere.

Zahvaljujemo se tvrtki Rudan d.o.o., posebice izvršnom direktoru tvrtke, gospodinu Damiru Grgoroviću, mag. ing. te njegovim suradnicima koji su sudjelovali u prezentaciji, a drago nam je da je među njima bio i naš bivši student, koji je također održao izlaganje te podijelio i svoje iskustvo prilikom zapošljavanja te rada u tvrtci Rudan d.o.o.

Veselimo se daljnjoj suradnji i još jednom pozivamo naše studente da se jave na oglas za posao i pripravništvo u ovoj tvrtci, gdje će dobiti priliku za učenje, rad i stjecanje iskustva u poslovnom okruženju te priliku za rad na raznolikim projektima te s različitim profilima profesionalaca, kako su između ostaloga naglasili naši gosti prilikom prezentacije u srijedu!

Slika