Skoči na glavni sadržaj

U razdoblju od 27. 12. do 29. 12. 2022. Veleučilište u Rijeci posjetila je izv. prof. dr. sc. Katarina Rojko, prodekanica za edukaciju Fakulteta za informacijske studije u Novom mestu (FIŠ), Slovenija.

S Fakultetom za informacijske studije u Novom mestu Veleučilište u Rijeci ima dugogodišnju vrlo uspješnu suradnju u okviru koje je studentima Veleučilišta u Rijeci po završetku diplomskog studija omogućen nastavak studija na doktorskom studiju Fakulteta za informacijske studije. Također, međuinstitucijska suradnja aktivna je i kroz program Erasmus+ pa je tako u ljetnom semestru prošle akademske godine u svrhu istraživanja za završni rad na ovoj partnerskoj instituciji boravila studentica prijediplomskog studija Informatika Nika Širola, a ujedno je zahvaljujući suradnji u okviru Erasmus+ programa realizirana i mobilnost nastavnika dr. sc. Ozrena Rafajca koji je na FIŠ-u održao gostujuća predavanja u prosincu 2022. godine.

Osim posjeta Dekanatu, dr. sc. Katarina Rojko obišla je i zgradu Veleučilišta u Rijeci u Vukovarskoj ulici. U ugodnom druženju s dr. sc. Rojko, prodekanica za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci dr. sc. Eda Ribarić Čučković i pročelnica Poslovnog odjela dr. sc. Anita Stilin razgovarale su o daljnjem nastavku i novim oblicima suradnje među institucijama.

Radujemo se nastavku suradnje!

 


Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Informacija o suradnji objavljena je na mrežnim stranicama FIŠ-a.

Slika