Skoči na glavni sadržaj
veleri

Povodom proslave 27. obljetnice osnivanja Veleučilišta u Rijeci održat će se Minisimpozij 2025. pod nazivom "Raznolikost i kvaliteta (agro)turističkog proizvoda: uloga hrane, ljudi i baštine”

Datum i vrijeme: petak, 16. svibnja 2025. godine, od 9,15 do 12,30 sati

Lokacija: Veleučilište u Rijeci, Vukovarska 58, Rijeka, predavaonica 401 (4. kat)

PROGRAM

9,15 – 9,30 okupljanje, otvaranje Minisimpozija i pozdravna riječ dekana Veleučilišta u Rijeci, mr. sc. Marina Goloba  

9,30 –10,00 Mirisi i okusi djevičanskih maslinovih ulja pod utjecajem bjelančevina u hrani (prof. dr. sc. Olivera Koprivnjak, redovita profesorica u trajnom zvanju, Medicinski fakultet, Sveučilište u Rijeci) 

10,00 –10,30 Kupine – skriveno blago (Mario Nosić, dipl. ing. preh. tehnol., univ. spec. nutr.) 

10,30 - 10,40 Rasprava  

10,40 - 10,45 Pauza  

10,45 - 11,15 Važnost ljudskog kapitala u suvremenom poslovanju (Nataša Kovačić Stilinović, direktorica ljudskih resursa, Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa)  

11,15 – 11,45 Standardna, operativna pravila i procedure u hotelijerstvu te značaj lokalne proizvodnje na OPG-ovima i promocije lokalno proizvedenih proizvoda u hotelijerstvu  (Davor Kovčalija, Hotel Manager, Keight hotel Opatija/ Curio Collection by Hilton) 

11,45 –12,15 Interpretacija baštine (Manuela Hrvatin, trenerica interpretacije baštine, Interpret Europe Croatia)    

12,15 – 12,30 Rasprava  

12,30 Zatvaranje Minisimpozija 2025. 

 

Virtualno predavanje:

doc. dr. sc. Slavica Dudaš, prof. struč. stud., doc. dr. sc. Ozren Rafajac, prof. struč. stud., izv. prof. dr. sc. Alen Jakupović, prof. struč. stud., Veleučilište u Rijeci, Razvoj inteligentnih sustava – primjer interdisciplinarne suradnje ( poveznica)

 

Za sudjelovanje na Minisimpoziju potrebna je prijava, a zainteresirani se mogu prijaviti putem:

 

  • QR koda:       

 

Sudjelovanje na Minisimpoziju 2025. je besplatno. Sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na stručnom usavršavanju “Raznolikost i kvaliteta (agro)turističkog proizvoda: uloga hrane, ljudi i baštine” .

Veselimo se vašem dolasku.

Datoteke / privitci