Skoči na glavni sadržaj
veleri

Smion i Poduzetnički inkubator KASPI pozivaju studente Veleučilišta u Rijeci na događaj "KASPI Meetup - Digitalna industrija" koji će se održati u Poduzetničkom inkubatoru KASPI (ul. Milana Marjanovića 1, Kastav) 9. travnja s početkom u 17 sati.

 Meetupi u digitalnoj industriji pružaju nezamjenjivu platformu za profesionalni razvoj, umrežavanje i razmjenu ideja među stručnjacima, entuzijastima i liderima u ovom dinamičnom sektoru. Iz navedenih razloga, Grad Kastav, Poduzetnički inkubator KASPI i Smion organizira spomenuto događanje gdje će se diskutirati o novim digitalnim rješenjima, o rješenjima za pametne gradove i o trendovima koji dolaze.

Osim panela s kvalitetnim panelistima te informacije o novom javnom pozivu za Poduzetnički inkubator KASPI očekuje vas i networking dio programa. Meetupi su izvrsno mjesto za pronalaženje potencijalnih poslovnih prilika, investitora ili zaposlenika. Osim toga, meetupi pružaju priliku za razmjenu poslovnih kontakata i suradnju s drugim organizacijama ili pojedincima u digitalnoj industriji, što može rezultirati dugoročnim partnerskim odnosima i uspješnim poslovnim projektima.

Više informacija možete pronaći na linku: https://smion.com/hr/kaspi-meetup-digitalna-industrija-2024/

Slika