Skoči na glavni sadržaj
BAT online predstavljanje

U organizaciji Centra karijera i Odjela sigurnosti na radu Veleučilišta u Rijeci u srijedu 14. travnja 2021. održano je online predavanje na kojem se predstavila tvrtka British American Tobacco (TDR d. o. o.), a studenti su upoznati s mogućnostima i prilikama za početak svoje karijere.

Kroz predavanje Nikoline Radeljak, EHS menadžera i Sanje Šijanec, voditelja ljudskih potencijala iz tvrtke British American Tobacco (TDR d. o. o.), studenti i ostali sudionici predavanja upoznali su se s time kako izgleda rad u Odjelu zaštite i sigurnosti na radu u dinamičnoj, multikulturalnoj kompaniji, saznali za inicijative orijentirane na brigu za ljude, okolinu te budućnost, a posebno su se upoznali s prilikama za stjecanje iskustva u poticajnoj okolini s mnoštvom prilika za učenje. Studente se posebno upoznalo i s trenutno aktualnom ponudom prakse – studentskog pripravništva u trajanju od 3 do 6 mjeseci, kao sjajnom prilikom za početak karijere u BAT-ovusvijetu zaštite i sigurnosti na radu.

Nakon održanog predavanja studenti su se uključili u raspravu s dodatnim pitanjima, a u raspravu su se također uključile i naše studentice Veleučilišta, koje su sa studentima podijelile svoja sjajna iskustva koja imaju kroz rad u BAT-u.

Zahvaljujemo sjajnim kolegicama iz BAT-a na održanom predavanju i veselimo se budućoj suradnji!

Oznake / Tags
Slika