Skoči na glavni sadržaj

U suradnji s Primorsko-goranskom županijom Veleučilište pokreće projekt „VeleRi Impact Lab“. Projekt je zamišljen tako da partnerske organizacije iz sustava socijalne skrbi kreiraju „izazove“ koji proizlaze iz njihovih potreba. „Izazove“ pokušavaju riješiti studentski timovi u okviru stručne prakse i/ili stručnih kolegija.

Predstavljanje „izazova“ održano je u četvrtak 30. siječnja 2020. godine. Koordinator za društveno poduzetništvo i mlade Primorsko-goranske županije Daniel Trošić, univ. spec. oec. pojasnio je „izazove“ koje su postavili Centar za rehabilitaciju „Fortica“ Kraljevica - turizam za osobe s invaliditetom, udruga „Depaul Hrvatska“ - centar za beskućnike „Kuća utočišta“, Dom za starije osobe „Kantrida“.

Pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač, mag. psych., istaknula je važnost sudjelovanja u društveno-korisnim projektima i podijelila s nazočnima dosadašnja iskustva u razvoju takvih projekata.

Osim toga, pročelnik Prometnog odjela dr. sc. Ivica Barišić i voditeljica Ureda za kvalitetu Marina Rauker Koch opisali su dva dodatna „izazova“ i to dječjih vrtića "Rijeka", "More" i "Sušak" i Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije

Veleučilište već ima ostvarenu suradnju s navedenim dječjim vrtićima (https://www.veleri.hr/?q=node/1786) i društvom Crvenog križa Primorsko-goranske županije (https://www.veleri.hr/?q=node/1894) za koje je već realizirao neke projekte.

Više o „izazovima“ i dodatnim informacijama možete saznati na: https://www.veleri.hr/?q=node/573&Key_ID_OBA=39214

Studij
Stručni diplomski studij Poduzetništvo
Stručni diplomski studij Promet
Stručni prijediplomski studij Poduzetništvo
Stručni prijediplomski studij Cestovni promet
Stručni prijediplomski studij Informatika
Slika
Slika
Slika
Slika