Skoči na glavni sadržaj

Poštovani studenti,

partnerska institucija Veleučilišta u Rijeci, Powiślański University u Kwidzynu (Poljska), omogućuje obavljanje Erasmus+ stručne prakse u okviru njihovih odjela. Mogućnost podnošenja prijava za obavljanje stručne prakse u ljetnim mjesecima otvorena je do 30. 5. 2022., a za praksu koja će se odvijati tijekom zimskog semestra ak. god. 2022./2023. do 31. 7. 2022. (letak u prilogu).


Praksu je na Sveučilištu Powiślański moguće obavljati u okviru sljedećih odjela:
•    Department of Information and Marketing,
•    International Office,
•    Financial Department,
•    Department of Information Technology
.

Student čija prijava za obavljanje stručne prakse bude prihvaćena od strane partnerskog visokog učilišta, prihvatno pismo podnosi kao sastavni i obvezni dio natječajne dokumentacije pri prijavi na Natječaj za Erasmus+ mobilnost u svrhu obavljanja stručne prakse koji raspisuje Veleučilište u Rijeci. Prihvaćeni kandidati na Erasmus+ Natječaju Veleučilišta u Rijeci mogu ostvariti pravo na financijsku potporu tijekom razdoblja mobilnosti ili na mobilnost mogu otići kao ''zero grant'' sudionici. Detaljni kriteriji i upute vezane uz prijavu na natječaj i sudjelovanje u programu mobilnosti objavljuju se uz Natječaj.

Novi natječaji Veleučilišta u Rijeci za sudjelovanje u programu mobilnosti Erasmus+ uskoro će biti objavljeni, stoga pratite naše stranice!

A u međuvremenu, ako ste zainteresirani za mobilnost na Sveučilištu Powiślański, za više informacija obratite im se izravno putem e-pošte na: internationaloffice@psw.kwidzyn.edu.pl

Ured za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci


Datoteke / privitci
Slika