Skoči na glavni sadržaj

Suradnja između Veleučilišta i dječjih vrtića na području grada Rijeke nastavljena je sudjelovanjem studenata i nastavnika Prometnog odjela na prezentaciji namijenjenoj odgojiteljima i stručnim suradnicima vrtića, s naglaskom na osnaživanje odgojiteljskih kompetencija u radu na prometnoj preventivi. Prezentacija je održana 19. siječnja 2023. u prostorijama DV More, podcentra Đurđice.

Tijekom zimskog semestra ak. godine 2022./2023. u sklopu kolegija Sustav sigurnosti cestovnog prometa studenti su izrađivali projektni zadatak na temu sigurnosti djece u prometu, pod mentorstvom predavačice Ivane Tomić.

U sklopu projektnog zadatka izrađena je prezentacija „Osnažimo sigurnost naše djece“, edukativni videomaterijali, plakati i letci s temama vezanim za povećanje svijesti i odgovornosti odraslih, posebice roditelja, po pitanju sigurnosti djece u prometu.

Izrađene materijale studenti su prezentirali u sklopu navedene edukacije s ciljem pokazivanja primjera osnaživanja roditelja za prometni odgoj djece.

Studenti su dobili pohvale nazočnih za kreativnost i suvereno izlaganje.

Na skupu je nositelj kolegija dr. sc. Ivica Barišić održao predavanje na temu „Sigurnost djece u prometu u smjernicama Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa 2021. - 2030.“.

Čestitamo našim studentima na uloženom trudu i zalaganju kod pripreme materijala te na odličnoj prezentaciji.

Studij
Stručni prijediplomski studij Cestovni promet
Stručni diplomski studij Promet
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Datoteke / privitci