Skoči na glavni sadržaj

Na jubilarnom 10. Festivalu istarske supe koji se održao 19. siječnja 2024. godine u Rovinjskom Selu studentska ekipa „Studis“ Poljoprivrednog odjela iz Poreča, 3. godine stručnog prijediplomskog studija Vinarstvo, u sastavu Patrik Paljuh i Alessandro Cafolla te pojačani alumni studentima Mateom Bonom i Paolom Agapitom pripremala je i prezentirala istarsku supu, i to u 2 kategorije: tradicionalna istarska supa i kreativna istarska supa. Ekipa „Studis“ je pripremala tradicionalnu istarsku supu sa teranom „Studentsko vino“, Veleučilište u Rijeci, berba 2021., a kreativnu istarsku supu s „Teranom riserva“, Agapito, berba 2018., ujedno i najbolje ocijenjenim zrelim teranom na 28. Vinistri.

U najavi 10. Festivala istarske supe i aktivnostima studenata na Poljoprivrednom odjelu u Poreču alumni Mateo Bon i nastavnik dr. sc. biotech. Kristijan Damijanić sudjelovali su 16. siječnja 2024. godine u studentskoj emisiji X-ica na Radio Puli.

Studij
Stručni diplomski studij Vinarstvo
Stručni prijediplomski studij Vinarstvo
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika