NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA
ASISTENT(I):
| Jezik | hr | 
| Studij | Stručni prijediplomski studij Vinarstvo | 
| Semestar | 5 | ECTS | 3 | 
| Vrsta predmeta | Obavezni predmet | 
| Predavanja | 0 | 
| Vježbe | 4 | 
| Seminari | 0 | 
| Praktični rad | 0 | 
Ciljevi kolegija
              - Upotpuniti teoretsko znanje s praktičnim te steći iskustvo rada u struci u realnom radnom okruženju što je pretpostavka uspješnijeg uključivanja u profesionalni rad.
 
Ishodi učenja
              - Osmisliti primarnu preradu grožđa, te različite protokole vinifikacije.
 - Predložiti potrebite enološke postupke i enološka sredstva.
 - Provesti analizu vina primjenom adekvatne laboratorijske metode.
 - Planiratii tehnike procjenjivanja i ocjenjivanja kakvoće vina tijekom proizvodnje.
 
