Skoči na glavni sadržaj

NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA

Profile picture for user kdamijan
dr. sc. biotech. Kristijan Damijanić,
viši predavač
Vidi profil

ASISTENT(I):

Petar Šegon,
asistent
Vidi profil
Jezik hr
Studij
Semestar 6
ECTS 5
Vrsta predmeta Obavezni predmet
Predavanja 0
Vježbe 0
Seminari 0
Praktični rad 6
Ciljevi kolegija
  • Osmisliti stabilizaciju vina i provjeru stabilnosti.
  • Odabrati različite stručno-tehnološke metode u praktičnim situacijama tijekom dozrijevanja i punjenja vina.
  • Ocijeniti korištene enološke postupke i enološka sredstva.
  • Planirati tehnike procjenjivanja i ocjenjivanja kakvoće vina tijekom dozrijevanja vina.
     
Ishodi učenja
  • Osmisliti stabilizaciju vina i provjeru stabilnosti.
  • Odabrati različite stručno-tehnološke metode u praktičnim situacijama tijekom dozrijevanja i punjenja vina.
  • Ocijeniti korištene enološke postupke i enološka sredstva.
  • Planirati tehnike procjenjivanja i ocjenjivanja kakvoće vina tijekom dozrijevanja vina.