Skoči na glavni sadržaj

NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA

Profile picture for user mstaver
dr. sc. biotech. Mario Staver,
profesor stručnog studija u trajnom izboru
Vidi profil

ASISTENT(I):

Profile picture for user kdamijan
dr. sc. biotech. Kristijan Damijanić,
viši predavač
Vidi profil
Jezik hr
Studij
Semestar 5
ECTS 4
Vrsta predmeta Izborni predmet
Predavanja 2
Vježbe 1
Seminari 0
Praktični rad 0
Ciljevi kolegija
  • Svladavanjem gradiva ovog kolegija studenti će na stručan i razumljiv način prezentirati proizvodni program i specifičnosti proizvodnje i proizvoda.
Ishodi učenja
  • Povezati i istaknuti karakteristike proizvoda sa ambijentalnim uvjetima proizvodnje
  • Vrednovati specifičnosti proizvodnje u prezentaciji proizvoda
  • Valorizirati i opisati vina stručnim terminološkim izrazima.
  • Obrazložiti vinski kotač okusa i mirisa (harmoniju među sastojcima i vrednovanje utisaka o vinu).