Skoči na glavni sadržaj

NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA

Profile picture for user sradeka
dr. sc. biotech. Sanja Radeka,
profesor stručnog studija u trajnom izboru
Vidi profil
Profile picture for user mstaver
dr. sc. biotech. Mario Staver,
profesor stručnog studija u trajnom izboru
Vidi profil

ASISTENT(I):

Profile picture for user kdamijan
dr. sc. biotech. Kristijan Damijanić,
viši predavač
Vidi profil
Jezik hr
Studij
Semestar 4
ECTS 4
Vrsta predmeta Obavezni predmet
Predavanja 2
Vježbe 1
Seminari 0
Praktični rad 0
Ciljevi kolegija
  • Svladavanjem gradiva ovog kolegija studenti će raspoznavati
Ishodi učenja
  • Interpretirati tehnološke postupke u proizvodnji pjenušavih, biser i gaziranih vina. 
  • Razlikovati opremu i ambalažu za proizvodnju, doradu i finalizaciju pjenušavih, biser i gaziranih vina.
  • Usporediti pjenušava, biser i gazirana vina.
  • Interpretirati tehnološke postupke u proizvodnji specijalnih i likerskih vina.
  • Razlikovati specijalna i likerska vina.