Skoči na glavni sadržaj

Veleučilište u Rijeci objavljuje Natječaj za izbor studenata kojima će se dodijeliti financijska potpora za mobilnost u svrhu obavljanja stručne prakse u 2022./2023. ak. god. (projekt 2021-1-HR01-KA131-HED-000008352), a moguće ju je ostvariti do 31. 10. 2023. 

Natječaj će biti otvoren do iscrpljenja raspoloživih sredstava, a najkasnije do 1. srpnja 2023. godine. 

Prijave studenata za mobilnost u svrhu obavljanja stručne prakse zaprimat će se kontinuirano, a sve uredne potpune prijave koje prođu administrativnu provjeru odmah će se uzimati u obzir do popunjenja kvote.

Radi pravovremene obrade natječajne dokumentacije studenti moraju predati sve potrebne dokumente najmanje 30 dana prije početka planirane mobilnosti.

 

Erasmus+ program snažno potiče brigu o okolišu i prijelaz prema zelenom društvu. Korisne informacije o tome kako postupiti prije, tijekom i nakon mobilnosti kako bi ona bila što zelenija dostupne su u letku Zeleni Erasmus+ - preporuke sudionicima za zeleniju mobilnost u okviru programa Erasmus+.

 

Za dodatne informacije i savjetovanje možete se javiti Martini Sudac, Erasmus koordinatorici (tel. 051 321 309, email: msudac@veleri.hr) ili dr. sc. Edi Ribarić Čučković, prodekanici za međunarodnu suradnju (email: eribaric@veleri.hr).