Skoči na glavni sadržaj

Veleučilište u Rijeci omogućuje u okviru projekta 2020-1-HR01-KA103-077412, čije je trajanje do 31. 5. 2023., financiranje dolazne mobilnosti inozemnog osoblja iz tvrtki / organizacija (koje nisu nositelji ECHE) u svrhu održavanja nastave. Tvrtka / organizacija u kojoj je dolazno osoblje zaposleno i iz koje dolazi mora biti iz programskih zemalja.

Odjeli Veleučilišta u Rijeci / studijski programi izvan odjela koji žele ugostiti inozemnog stručnjaka iz poduzeća  u svrhu održavanja predavanja upućuju mu pozivno pismo (Invitation Letter - invited staff) i prijavni obrazac (Application form – Invited staff from enterprises) te sklapaju s njim sporazum o podučavanju (Staff Mobility Agreement for Teaching) u koji unose plan rada (temu predavanja).

Ispunjen prijavni obrazac (Application form – incoming staff from enterprises), potpisan sporazum o održavanju nastave (Staff Mobility Agreement for Teaching), pozivno pismo, potvrdu o radnom odnosu kandidata (Employment status certificate) te CV kandidata i potpisan obrazac GDPR dostavlja se Uredu za međunarodnu suradnju Veleuečilišta u Rijeci na e-mail: mobility@veleri.hr uz naznaku u predmetu e-pošte: Invited incoming staff from enterprises.

Trajanje mobilnosti: minimalno 1 dan.

Minimalni broj sati nastave nije propisan za dolazno osoblje iz inozemnih tvrtki / organizacija / institucija.

Dnevni iznos financijske potpore za Hrvatsku iznosi 112 eura. Financijska potpora odnosi se isključivo na dane provođenja aktivnosti te se ne financira dane puta.

Putni troškovi se obračunavaju u fiksnom iznosu (odnose se na potporu za troškove puta u oba smjera), a utvrđuju se prema Distance band kalkulatoru određenom od strane Europske komisije.

Mobilnost je potrebno realizirati najkasnije do 31. 5. 2023., a poziv je otvoren do iscrpljenja sredstava, a najkasnije do 22. 5. 2023.

Više informacija dostupno je OVDJE.

Informacije za dolazno osoblje na engleskom jeziku dostupne su OVDJE.


Rezultati: