Skoči na glavni sadržaj

Poštovani nastavnici,

otvorene su prijave za nastavničke mobilnosti u sklopu CEEPUS mreže partnerskih zemalja (zemlje Središnje i Istočne Europe):

https://ampeu.hr/natjecaji/stipendije-za-ceepus-mrezne-mobilnosti-u-zimskom-semestru-ak-god-2022-2023

Prijave se podnose online putem platforme CEEPUS-a na www.ceepus.info prema uputama u nastavku:


UPUTE ZA PODNOŠENJE PRIJAVE U SUSTAV CEEPUS


Prije prijave u sustav CEEPUS, potrebno je podnijeti prijavu Uredu za međunarodnu suradnju Veleučilišta u Rijeci (detalji natječaja u prilogu). Nastavnik kojemu je odobrena mobilnost od strane Veleučilišta u Rijeci ispunjava online prijavu u CEEPUS sustavu putem mrežne stranice www.ceepus.info.  

Natječajna dokumentacija:

  • prijavni obrazac (s jasno naznačenim planom rada - temama predavanja, satima predavanja i razdobljem mobilnosti)
  • CV Europass obrazac
  • Izjava o obradi osobnih podataka
  • suglasnost Dekana o odsustvu s radnog mjesta.

 

Natječajnu dokumentaciju dostavlja se putem e-pošte na mobility@veleri.hr najkasnije do 13. lipnja za mrežnu mobilnost u zimskom semestru, odnosno do 26. listopada za mrežnu mobilnost u ljetnom semestru. Kandidat će povratno putem e-pošte dobiti odgovor da je dokumentacija zaprimljena.

Svi kandidati bit će obaviješteni o rezultatima natječaja elektronskom poštom. Prijavom na natječaj kandidati/kandidatkinje pristaju da se njihovo ime objavi na popisu izabranih/odbijenih kandidata.

Kandidat koji je odabran za mobilnost na natječaju Veleučilišta u Rijeci prijavljuje se u sustav CEEPUS u sljedećim rokovima:

  • krajnji rok za podnošenje online prijave u CEEPUS sustav za mobilnost u zimskom semestru akademske godine 2022./2023. je 15. lipnja 2022.
  • krajnji rok za podnošenje online prijave u CEEPUS sustav za mobilnost u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. je 31. listopada 2022.

 

Napomena: Ustanova domaćin (strana institucija) koja dodjeljuje stipendiju nastavniku ima pravo odbiti predloženog kandidata Veleučilišta u Rijeci.

Datoteke / privitci