Skoči na glavni sadržaj

Poštovani,

Veleučilište u Rijeci i ove godine organizira Dan karijera, kada će već tradicionalno ugostiti poslovne subjekte iz prakse i pozvati svoje studente i alumne, ali i maturante županijskog područja da se priključe ovom događanju.

Do sada su na Danima karijera sudjelovale mnogobrojne tvrtke, kao što su Adriatic Gate Container Terminal, Alarm automatika, Amazon Web Services (AWS), Arriva, CAME Adriatic, Centar za kombinirani transport Zagreb (CKTZ), Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije, Curriqla, Danieli Systec, Eidos, Ericsson Nikola Tesla d.d., Erste&Steiermärkische Bank d. d. (Erste Bank Croatia), HEP, INC, iOLAP, Maersk, Plavi tim član INA Grupe, Poljoprivredna zadruga Dolčina, Riječka razvojna agencija Porin, Rudan, STORM Grupa: Rinels i Proaxis, Signalinea, Valamar Riviera, Vinska kuća Pavlomir i drugi.

Pozivamo Vas da se i Vi pridružite Danu karijera, koji će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. godine na adresi Vukovarska 58, Rijeka, od 10:00 do 15:00 sati. Događanje je predviđeno u obliku štandova, potpuno je besplatno, a prostor za izlaganje (štand) je osiguran.

Vjerujemo kako ćete u okviru naših studijskih programa naći područja koja su bliska Vašoj djelatnosti (https://www.veleri.hr/hr/studijski-programi) te nam se javiti sa željom da se predstavite našim studentima i alumnima u okviru Dana karijera. Kako je bilo na prošlom Danu karijera pogledajte ovdje: https://www.veleri.hr/hr/vijesti/dani-karijera-i-advent-na-veleucilistu-u-rijeci i ovdje: https://www.veleri.hr/hr/vijesti/brojni-poslodavci-studenti-alumni-i-gosti-veleucilista-u-rijeci-sudjelovali-na-danima.

Slijedom navedenoga, ljubazno Vas molimo da nam se javite što prije kako bismo dogovorili sve detalje oko Vašeg predstavljanja i dolaska na naše Veleučilište, što nas iznimno veseli.

 

Uz lijepe pozdrave s Veleučilišta,

Dr. sc. Sandra Debeljak, viši pred.

Voditeljica Centra karijera

sdebeljak@veleri.hr

centar-karijera@veleri.hr