Skoči na glavni sadržaj

Društveno odgovorno poslovanje

Suradnja između Veleučilišta i dječjih vrtića na području grada Rijeke nastavljena je sudjelovanjem studenata i nastavnika Prometnog odjela na prezentaciji namijenjenoj odgojiteljima i stručnim suradnicima vrtića, s naglaskom na osnaživanje odgojiteljskih kompetencija u radu na

U sklopu EU projekta "Poduzetnička informiranost" kojeg provodi lokalna razvojna agencija PINS, Skrad, unutar Poziva Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)”,

Na Međunarodni dan volontera 5. prosinca 2022. sa zadovoljstvom smo bili domaćini susretu volontera Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije.

Sa zadovoljstvom smo bili domaćini susretu volontera Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije održanog 3. prosinca 2021. godine u povodu Međunarodnog dana volontera.

Studentica specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima Davorka Tonković 30.

Naši djelatnici obnovili su svoje znanje iz osnova laičke prve pomoći s posebnim naglaskom na prepoznavanje životne ugroženosti, poziv hitnoj medicinskoj pomoći, pravovremeno započinjanje postupaka održavanja života, a i naučili nešto novo, jer su uz postupak oživljavanja vježbali i primjenu auto

Udruga je organizirala svoj prvi „Advent na Veleučilištu“ koji je trajao 3 dana (od 10. do 12. prosinca). U humanitarnoj akciji prodajom kuhanog vina, čaja i kobasica skupilo se 6.800,00 kuna.

U srijedu 4. prosinca 2019. održan je tečaj pružanja prve pomoći za studente preddiplomskog stručnog studija Sigurnost na radu. Tečaj je organiziran u suradnji Veleučilišta u Rijeci i Društva Crvenog križa PGŽ-a u vodstvu gđe.

Sporazumom su definirana načela dugoročne suradnje na zajedničkim projektima iz djelatnosti ovih dviju ustanova, a posebno kroz rada s mladima i volonterima.

Video je rezultat suradnje Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije i Veleučilišta u Rijeci u sklopu aktivnosti na kolegiju "Izgradnja multimedijskih sustava" nositeljice Marine Rauker Koch.

Naši studenti Ivan Miljančić, Josip Fureš, Marija Emšo, Toni Jauk, Alen Abdulahovic, Ivan Bartolović i Ivan Bišćan, kao predstavnici Veleučilišta, sudjelovali su u humanitarnom projektu Infobip Code Escape koji se održao 18. svibnja 2019.

Naša akcija prikupljanja slikovnica i dječjih knjiga u povodu obilježavanja Međunarodnog dana darovanja knjiga, 50 godina bibliobusne službe Županijskog bibliobusa i Dana Sv. Valentina razveselila je djecu s Odjela predškolskog odgoja i obrazovanja pri OŠ Ivanke Trohar Fužine.

U povodu Dana škole OŠ I. G. Kovačića Vrbovsko organizirala je projektni dan na temu "Kupa - rijeka koja nas spaja". Cilj projektnog dana bio je da učenici kroz različite predmete istraže hrvatsku i slovensku stranu rijeke Kupe te promišljaju o mogućnostima suradnje.

Završena je naša akcija prikupljanja slikovnica i dječjih knjiga u povodu obilježavanja Međunarodnog dana darovanja knjiga, 50 godina bibliobusne službe Županijskog bibliobusa, pa i Dana Sv. Valentina. Hvala svima koji su sudjelovali!